tisdag 20 augusti 2013

Jag är tillbaka i Uppsala nu. Jag sover länge, äter frukost, kanske går ut en sväng, men mest stannar jag inne och gör absolut ingenting. Vid det här laget borde jag ha brutit ihop, drabbats av en tillfällig depression. Legat i säng till två och vägrat lämna mitt varma täcke som skyddar mig från den kalla morgonluften. Men icke. Jag mår väldigt bra. Om en vecka ska vi dessutom börja nollningen som jag delvis ansvarar för, därför måste jag passa på att njuta av det här tillståndet av total kravlöshet.

Idag innebar detta tillstånd att: jag gick upp vid tio, åt en frukost bestående av kaffe och kokosägg, kollade några avsnitt av The Inbetweeners, tog en långsam löptur till stadsskogen, kom hem igen, åt lunch, kollade ännu mer The Inbetweeners, åt middag och kollade på The Inbetweeners Movie, drack te som egentligen inte är te utan en kryddblandning, kollade på en ny deckare på TV4 med David Tennant och nu sitter jag här. 12 timmar senare, varav en spenderad utomhus i solen, och jag känner mig lugn och avslappnad. (The Inbetweeners är inte direkt fantastiskt, egentligen ska skräpigt. Men jag råkade fastna) Jag undrar hur länge jag kan fortsätta såhär. Time will tell.

Fast, jag var ju i Stockholm i helgen med mina föräldrar, och igår gick jag på bio med Evelina. Helt isolerad är jag inte.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar