onsdag 30 januari 2013

Lugg!

Hej hopp.

Jag har skaffat lugg, och en b.r.e.v.v.ä.n. Hur produktivt är inte det?

Är mycket nöjd med min lugg. Jag var rädd för att jag skulle ångra den i samma stund som frisör Frida(tror jag hon heter) satte saxen i det framdragna håret. Men icke! mycket nöjd, indeed.

Fast Mamma sa att jag såg ut som Loreen, och Pappa Hilary Duff.

....

Vet inte vad som är värst?

Hursomhelst, på talet om det radarparet. De var och hälsade på mig i helgen! Det var riktigt mysigt. Jag fick äta hotellfrukost på Clarion i lördags. Bästa som finns. Vi var även på Gustavianiums museum. En fin plats, med gamla artefakter och mumier, en plats för mig verkligen. Visserligen är det inte i klass med British Museum, men när man bor i Uppsala är det väl bara att tacka och ta emot.

Våra nya kurser verkar både vara jätteintressanta och rent utav skittråkiga. Vi läser texter om retorik i samband  med filmteori på danska, och läser Platons dialog mellan Sokrates och Gorgias. En härlig blandning, allt svårförstått.

Annars går livet vidare, med fina vänner och studier.

Tränat hela....wait for it.....två gånger. Jag ska, jag ska, jag ska komma igång med träningen igen nu. Fyra månaders vila är mer än tillräckligt. Ska övervinna min friskis-avsky och köpa ett kort. Min plan är att börja spinna. Jag gillar att cykla, hatar att springa.

Jag har sett Les Miserables, och Ego på bio.

Gått på pub (går inte att komma in på klubbarna nu när de nya reccarna är överallt hela tiden, ej att fördöma). Men min kropp riktig skriker efter att få dansa till electro beats på ÖG. Tiden får utvisa när jag äntligen ska få uppleva den euforin. Helst på fredag. Men då jag på födelsedagsfest i flogsta.

Jag kollar på Doctor Who och Torchwood.

Lyssnar på the Lumineers.

Läser a Feast for Crows.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar