måndag 10 december 2012

2 månader senare

Nej blogga kommer nog aldrig riktigt vara min kopp te. Det innebär ju ett litet måste och sådana klarar jag ju inte av.

Hursomhelst. Det har inte hänt överdrivet mycket sedan oktober. Min vardag består i pluggångest, livskriser, underbara vänner, fest, livskris och en  massa jävla pluggångest.

Förra månaden hade jag en tenta som jag klarade med ett välkommet VG, men det har varit den enda ljusglimten i den här terminens retorikstuderande.( och en trevlig tentafest som resulterade i min första beerpong-match) Annars har det gått fruktansvärt medelmåttigt. Men det är väl inget fel med det heller, jag orkar ju inte anstränga mig.

Retorik är inte vad jag vill hålla på med misstänker jag, men det känns ändå nödvändigt att ha pluggat det. Jag kommer fortsätta nästa termin också, för jag har faktiskt inget annat att göra. Flytta hem kommer inte hända även om jag saknar mamma och pappa, för det är Uppsala jag vill bo i. Denna vackra stad, med kultur och vackra byggnader, vackra människor och härliga caféer. En riktig klichédröm. En fin sådan.

(Mina fina universitetsvänner vill jag dessutom behålla tills jag trillar pinn, ain't leaving them)

....Och byta utbildning är försent på tänkt. Därför får jag bara härda ut, en återkommande fras i mitt liv...'

Nej jag känner mig inte glad och livlig nu förtiden, mitt humör dog någon gång i tenta-plugget och har inte återfunnits. Men jag har faktiskt det väldigt trevligt och skoj däremellan, men eftersom jag föddes till en jävla cyniker och pessimist tycks jag glömma bort det.

Det kanske kommer ett glatt inlägg om en månad eller så, det är ju jul snart.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar