måndag 3 september 2012

fest, fest...och fest

Jag har nu bott i Uppsala i ungefär en vecka, och jag är ganska så nöjd med livet må jag säga. ÄLSKAR denna staden. Underbart fint här, jag får ett leende på läpparna varje gång Uppsala domkyrka uppenbarar sig i horisonten, även om jag inte är särskilt religiös. ( Kan ju även tillägga att de fina männen som vandrar på Uppsala förträffliga gator framkallar en och annan höjning av mungiporna också).

Snabb sammanfattning av veckan:

Måndag: andra och slutgiltiga flyttlasset, ett ikea-besök och den officiella inflyttningen. Mina föräldrar stannade kvar på hotell i den kvällen och tillsammans med Anna åt vi alla finmiddag på deras hotell.
Tisdag: ytterligare ett ikea-besök och en snabbrunda på stan. Sedan grät jag en skvätt och sa hejdå till mamma och pappa.
Onsdag: gjorde lite ärenden tillsammans med Anna.
Torsdag: Fridis kom på besök en snabbis, sen drog vi vidare till Stockholm för att de Coldplay, vilket visade sig vara episkt.
Fredag: Upprop på morgonen. Förfest med mitt recce-lag hos en fadder, som slutade i klubb på Göteborgs  nation.
Lördag: klockan 12 träffade jag mitt lag och faddrar för att springa runt och avklara uppdrag på stan. Vi ägde. Jag sprang in på stadsbibloteket och skrek Hej bibblan hur är läget?!.  n.y.k.t.e.r. No comments. Vi lekte gatumusikanter. Utförde en vacker flash mob på Clas Ohlssons. Spelade upp teater scen ur LOTR på ica. OSV. Vi ägde. Kvällen spenderades med en fantastisk pubbrunda. Jag vaknade upp med 15 streck på armen.....vilket innebär att jag drack en del.
Söndag....eh..pizza.

Idag hade vi vår första föreläsning och ett möte med alla programstudenter, efteråt lite mer nollning i form av orientering på vårt Campus, och ett kort pubbesök med litteraterna. Nu ska jag plugga till vårt första seminarium imorgonbitti. Går sådär.

Peace.

1 kommentar:

  1. Var på väg att skriva ett arg meddelande på Facebook om inaktivitet på bloggen, men du han före tack och lov! I need more updates Johanna!

    SvaraRadera