torsdag 27 september 2012

Ännu en vecka har gått Eller vänta, 10 dagar?!...Skitsamma. THE CASUAL VACANCY!!!

Jag som trodde det var nyss jag uppdaterade. Men nej.. 10 dagar senare var det visst. Vad här hänt?? Jo jag har varit på sittning med klassen och våra faddrar! Tisdagen den 18 var datumet. Det var trevlig men en en aning ostrukturerad afton. Hursomhelst, mitt recce-lag vann nollningstävlingen. Vi fick en guldig uggla som pris....som mina lagkamrater lyckades ha sönder en aning...ja..

Förra helgen var jag hemma och umgicks med vännerna där, trevligt att se att de är sig lika.

Jag har pluggat. En del.

I tisdags var jag och såg "Palme" på bio. En långfilms dokumentär om Olof Palme. Även om jag kanske delar det som var hans politiska åskådning var det en mycket intressant film. Jag hade ingen person till namnet innan, men det har jag nu.

Men idag hände det som verkligen är värt att notera. Min drottning av gudomlig karaktär släppte just idag hennes nya bok. Klockan 09,00 imorse ifann jag mig tillsammans med Emma på The English Bookshop för att inhandla The Casual Vacancy. Stort! Den har fått blandad kritik. Som väntat det vill säga. Jag kommer garanterat älska den, kan eller kommer aldrig kunna vara kritisk mot något hon skriver.

Men har jag hunnit läsa något?!?!?!? NEJ. Har skrivit på en jävla dum dålig recension som ska in senast 23,59 idag. Den är så kass. Jag borde egentligen börja om, men jag orkar inte. Ska skicka in den och gömma mig under täcket...och läsa ett kapitel eller två innan jag måste laga mat. Önskar att jag var liten igen, då kunde jag ägna all min tid åt de nya Harry Potter böckerna utan vidare svårigheter. Fast om denna boken hade kommit ut när jag var liten hade jag nog inte fått läsa den... Den ska visst innehålla en sexscen på en gravplats och ett heroinmissbruk?...Måste.läsa.nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar