torsdag 23 augusti 2012

Skrivbordslampa och krånglig adressändring

Idag kunde jag helt enkelt inte motstå att beställa en skrivbordslampa jag haft mina ögon på under ett tag nu. Den är helt fantastiskt fin. Går knappt och beskriva ur fin den är. Nej jag överdriver faktiskt inte. Ni ser ju,lampans fina steampunk-drag är oemotståndliga. Priset var dock inte oemotståndligt, åtminstone innan jag luskade reda på en rabattkod. Innan det fina erbjudandet på 50% och fri frakt skulle the beauty gå på hela 699 svenska riksdaler. (Nu gick det alltså på 349kr, betydligt mer överkomligt). Kanske ska nämna att den är från Ellos. Det mindre roliga är att Ellos är inte så samarbetsvilliga när man vill mer än gärna byta adress. Det är omöjligt att byta adress manuellt innan man är folkbordförd på den adressen. Därför kunde jag inte göra annat än acceptera att lampan kommer till Borlänge efter jag ha flyttat. Men jag ska tvinga en kompis frakta ner den åt mig när hon kommer besök. Vill ju ha den med mig från början. Det kanske blir min enda vän där nere i söder


Utöver att Ellos fint vägrade byta adress åt mig, krånglade det också när jag skulle göra en adressändring. Fyllde i alla uppgifter, efter lite kliande i huvudet p.g.a det tvetydiga adressnamnet jag ska flytta in på, men när jag skulle betala krånglade min internetbank och jag kunde inte betala. Eller backa och ändra betalsätt. Därför fick jag i några sekunder övertala mitt telefonrädda jag att ringa kundtjänsten. Det kommer en faktura sa dem..Dessa fakturor. Kommer ha en fin hög snart.

Igår träffade jag mina vänner för en snabb tacokväll. Det var fint, men glömde att jag äger en iPhone med en fungerande kamera. Idag ska jag klippa mitt fågelbo till frisyr och träffa en nybliven 20åring.

(Min design är hämtad från www.designadinblogg.se. En bra räddare i nöden när man är totalt lost gällande photoshop och ganska så dålig på html. Bannern är dock gjord av mig och paint)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar